Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Fuafuaga tau atinae a le Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

I le avea ai o se atinaʻe taʻutaʻua i le gaosiga o oloa o bamboo, o loʻo faʻatinoina pea e le kamupani le faiga faʻavae o le " Bamboo o le faʻavae, o le atinaʻeina o mea faʻafefiloi o le autu, ma o faʻamatalaga o tekonolosi fou o le malosi faʻamalosi ".I luga o le faʻavae o le faʻamalosia o pisinisi o loʻo i ai nei, o loʻo faʻalauteleina e le matou kamupani le atinaʻeina o pisinisi i le fanua o mea faʻafefiloi e ala i le faʻalolotoina o suʻesuʻega o le bamboo ma le tuʻufaʻatasia o le bamboo ma le sila, fafie, ceramics, plastics ma isi mea e gaosia ai oloa bamboo e sili atu ona taliaina. i le maketi ma le tele o oloa.

fuafuaga-(1)

I le 2020, faʻavae i luga o le auʻiliʻiliga ma le faʻamasinoga o le alamanuia, o le a suʻesuʻeina e le matou kamupani vaega nei:
1.Production, faʻatau ma faʻapipiʻiina fofo faʻavae mo laina gaosiga otometi o laupapa kelu bamboo ma isi mea fafie.
2.Suʻesuʻega ma suiga o mea faʻaoga bamboo, faʻalauteleina le faʻaogaina o fanua faʻaoga o mea faʻaoga bamboo, ma ulufale atu i fanua o le teuteuga o fale.
3. Le suʻesuʻega, atinaʻe ma le gaosiga o oloa faʻatau vave faʻatau e pei o straws bamboo, ofe tautau, ma pusa bamboo i lalo o le faava o malo ma le lotoifale "faʻasaina palasitika" ma le faʻatau atu o oloa tutoʻatasi.

fuafuaga-(2)

Ina ia faʻalauteleina le faʻatinoina o le fuafuaga faʻavae ua taʻua i luga, i lalo o le taʻitaʻiga a le National 14th Five-Year Plan, na faʻatūina ai e le kamupani Fujian Longmei Innovation Industrial Co., Ltd. e faʻapitoa i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le atinaʻeina o maketi o mea fou bamboo. tekinolosi ma oloa fou o masini fa'apolokalame fa'atosina otometi.E le gata i lea, sa auai foi i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le atinaʻeina o maketi o oloa faʻatau vave o le bamboo i lalo o le talaaga o le "faʻasa o palasitika" ma le "faʻasa o paipa".O la matou kamupani o le a faʻaaogaina atoatoa mea faʻatekonolosi e faʻateleina ai tupe faʻaalu R&D i oloa faʻatau vave faʻatau e pei o straws ma le faʻaleleia atili o gaioiga gaosiga, ina ia ausia ai le tele o gaosiga o straws bamboo taugofie.


Taimi meli: Me-18-2021

Su'esu'ega

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.